Föreningsförsäljning

Sveriges bästa försäljning för ditt lag eller förening.

Vi har lång erfarenhet av föreningsförsäljningar och lagförsäljningar. Vårt koncept är att tillhandahålla förbrukningsprodukter som redan alla hushåll köper. Vi har marknadsledande produkter som gör er försäljning enkel med nöjda kunder. Nedan kan ni läsa mer om våra produkter och hur ni kontaktar oss på TeamDreams för årets bästa försäljning! 

Tvättprodukter

Med marknaden mest sålda tvättmedel, sköljmedel och disktabletter har ni möjlighet att göra en fin fin försäljning. Ni tjänar 70 kronor per såld Via Tvättmedel. Idag ligger snittförsäljningen på ca 20 produkter per säljare.

Toa/Hushållspapper

Sveriges bästa vinst med 100 kronor per såld bal. Era kunder betalar 349 kr för 56 rullar svensktillverkat toalettpapper. Ett oerhört mjukt papper som är miljöklassat med Svanen. Sveriges absolut bästa vinstmarginal på toalettpapper.

Gör som Växjö HF!

Växjö HF är en förening där de med gemensamma krafter gjort en föreningsförsäljning med hjälp av TeamDreams. De har hittills tjänat ca 250.000 kronor och är en återkommande kund till oss.

" TeamDreams är fantastiska att arbeta med och mycket serviceinriktade och hjälpsamma. Produkterna säljer sig själva då alla redan känner till dem. Jag kan varmt rekommendera TeamDreams till alla andra föreningar eller lag som vill sälja något som ger bra vinst och som framför allt är väldigt lättsålt."
Johan, ledare och styrelsemedlem.

Föreningsförsäljning

Vi som arbetar med TeamDreams har lång erfarenhet som ungdomstränare och med styrelsearbete inom föreningslivet. När vi arbetar med föreningsförsäljningar går vi alltid in som samarbetspartner med er förening.

Långsiktighet, en framgång för hela föreningen. I våra olika samarbeten ligger alltid fokus på service och en bra ekonomisk vinst för er förening. För att nå det behövs produkter som i princip säljer sig självt. Vi har produkterna som alla hushåll köper. Klart de skall köpa dem av er och samtidigt stötta er förening. Med marknadens mest sålda tvättprodukter och fantastiska toalett och hushållspapper blir försäljningen enkel och smidig.
TeamDreams, er nya sponsor.
Vi har olika samarbeten och vi vill alltid tänka långsiktigt med våra partners. Alla föreningar behöver pengar för att kunna hålla en bra utbildningsnivå för våra ungdomar och utveckla varje lag och individ till framgång. Hör av er till oss så hjälper vi er med en plan hur ni kan nå era drömmar. Här nedan kan ni kontakta oss.

Kontakta oss

 
Adress

Hedvägen 11

352 49 Växjö

Sverige

 
E-post
 
Telefon