Kom igång med er försäljning och fyll i kontaktformuläret nedan. 

Tvättprodukter

Våra tvättprodukter är från marknadens ledande varumärken och är väldigt lättsålda. Produkter som alla hushåll använder och redan köper. Ni tjänar upp till 70 kr per såld Via tvättmedel

Toa/Hushållspapper

Vårt toalett och hushållpapper tillverkas i Sverige och är Svanenmärkt. Det är ett av marknadens mjukaste papper. Ni har en vinst på 100 kr per såld bal. En mycket uppskattat och lättsåld produkt.

1. Kontakta oss

Starta en försäljning genom att kontakta oss i formuläret nedan. Vi skickar er sedan försäljningsbroschyrer med ert namn på.

2. Försäljning

Ni bestämmer själva hur länge ni vill göra er försäljning. När ni sedan är klara gör ni enkelt en beställning via ett formulär som vi skickar till er.

3. Leverans

Efter er leverans av varor har ni två veckor på er att leverera de förbeställda varorna och betala er faktura. Ni behöver aldrig betala något i förskott och riskerar aldrig eget kapital.

Försäljningsvillkor toalett och hushållspapper.

På grund av fabriksförpackning säljes toalett och hushållspapper endast i hela pallar. Vänligen notera detta då ni startar en försäljning. En pall toalettpapper innehåller 36 balar med 56 rullar i varje bal. En pall med hushållspapper innehåller 44 balar med 24 rullar i varje bal. Notera att minsta beställning är 4 hela pallar.

Här beställer ni era försäljningsbroschyrer.

Tack för din förfrågan, vi återkommer alltid inom 24h.