Referenser!

Vi är ingenting utan våra kunder och vårt främsta mål är att vara bäst och ge våra kunder en så hög vinst som möjligt. Nedan kan ni läsa om vad några av våra kunder tycker om våra produkter och om oss som arbetar med TeamDreams.

Så här tycker våra kunder om oss!

Vårt mål är att helt enkelt vara bäst för er där ni skall få så bra service som möjligt samt att vi skall ge er möjlighet att sälja produkter som alla känner till och som alla behöver.

"Vi har gjort flera försäljningar med hela vår förening och vi har hittills tjänat ca 250.000 kronor. Vi är jättenöjda med tvättprodukterna och vår förtjänst. Produkterna är lättsålda då alla känner igen varumärkena. Personalen på TeamDreams har varit super. Vi är jättenöjda med TeamDreams och kommer göra ytterligare en föreningsförsäljning till hösten." 
Johan, ungdomsledare.

"Vi testade att sälja TeamDreams tvättprodukter och vi är jättenöjda med produkterna och vår förtjänst. Vi ville sälja en förbrukningsprodukt som de flesta kände till och redan använde. Våra killar tyckte produkterna var lätta och roliga att sälja. Vi gjorde ca 23500 kronor i vinst på vår försäljning. Vi kan varmt rekommendera TeamDream och deras Tvättprodukter."Susanne, ledare.


"Vi sålde toalett och hushållspapper med vår klass då vi ville tjäna ihop pengar till studenten. Vi tjänade ca 21000 kronor och vi är jättenöjda. De på TeamDreams var mycket hjälpsamma och gav oss många smarta tips då vi gjorde en försäljning med klassen för första gången. Vi är supernöjda."Emil, elev.


"Vi ska åka på cup med vårt fotbollslag och behövde pengar. Vi hade gjort lite olika försäljningar tidigare år och ville testa något nytt. Vi ville inte sälja godis eller kakor och hittade TeamDreams. Produkterna var enkla att sälja och vi tjänade bra per såld produkt. Vi var 18 tjejer som sålde Tvättprodukter och tjänade ca 22700 kr."
Stefan, ledare.


"Nu i maj kommer vi att göra vår tredje försäljning med Teamdreams. Produkterna är lättsålda och något som alla hushåll behöver. Servicen från TeamDreams är kanon och vi har alltid fått ett trevligt bemötande när vi kontaktat dem."
Göran, förälder


"Enkelt, bra service, lättsålda produkter och bra vinstmarginal. Klockrent!. Vi kommer att göra flera försäljningar."
Lena, ungdomsledare.

Tvättprodukter

Våra varumärken säljer sig själva och våra produkter är något som de allra flesta hushåll redan använder. Ni tjänar 70 kronor per såld Via Tvättmedel. Snittförsäljningen per person är ca 22 förpackningar vilket genererar ca 1000 kronor i vinst per person som säljer våra produkter.

Toalett och Hushållspapper

Vi har marknadens bästa marginaler med hela 100 kronor i vinst per såld bal. Vårt papper är tillverkat i Sverige på pappersfabriken i Kisa, självklart är det miljömärkt med Svanen.