Sälj toapapper och hushållspapper

100 kronor i vinst per såld bal!

Vårt toalett och hushållspapper tillverkas på pappersfabriken i Kisa och håller högsta klass. Ett trelagers papper med marknadens mjukaste känsla. Pappret är givetvis miljömärkt med svanen. Med oss får ni en produkt som kunderna älskar och ni får marknadens bästa förtjänst per såld bal. Varmt välkomna till oss på TeamDreams, hör av er så hjälper vi er att nå era drömmar.

Försäljningsvillkor

Varje pall med med toalettpapper innehåller 36 balar och en pall med hushållspapper innehåller 44 balar. Vi säljer endast hela pallar och efter leverans av er beställning har ni två veckor på er att betala er faktura från oss. Minsta order är 4 hela pallar (en pall kan ej kombineras med toalett och hushållspapper). Ni kan givetvis beställa 3 pallar med toalettpapper och en pall med hushållspapper. Mellanskillnaden är er vinst. Enkelt, tryggt och smidigt för er. Stort lycka till!

Varför är TeamDreams bäst för er försäljning av toalett och hushållspapper?

  • Vi har högst vinst på marknaden.
  • Vi står alltid för frakten.
  • Flest antal rullar per bal. 
  • 56 rullar för 349 kronor. Era kunder betalar endast 6,23 kr per rulle toalettpapper.
  • 100 kronor per såld bal.
  • Säljstöd och support alla dagar i veckan.

Toalettpapper

En bal innehåller 56 rullar med ett av marknadens mjukaste papper. Priset för 56 rullar är 349 kronor där er vinst är 100 kronor per bal. Pappret har tre lager och är miljömärkt med Svanen.

Hushållspapper

En bal innehåller 24 rullar av högkvalitativt hushållspapper. Priset för 24 rullar är 299 kronor där er vinst är 75 kronor per bal. Pappret har 152 ark per rulle och är miljömärkt med Svanen. 

Försäljningsbroschyr

Här nedan kan du se ett exempel på hur insidan av en försäljningsbroschyr kan se ut.

Produktkatalog

Om ni vill sälja till kunder som finns en bit bort kan ni ladda ner produktkatalogen här.